05 December 2016

Ironless nursing top RAZIA

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================
BOSAN dengan blouse menyusu plain?
Kami datangkan corak abstrak dan yang lebih penting IRONLESS 👍

BLOUSE MENYUSU IRONLESS LIMITED EDITION!!!
---------------------------------------------------------------------------
Mama nak blouse menyusu yang tak payah gosok untuk pi jalan2 kan....
.
Nahhhh.... latest release kami yang cun melecun ni.... RAZIA
Ada 5 corak semuanya...

Klik untuk paparan lebih jelas

👉 Lepas ni, dah tak payah fikir tak boleh nak melawa bila ada anak kecik...
👉 Dah tak payah fikir banyak kali bila nak keluar jalan2....
👉 Dah tak payah nak fikir pasal kena gosok baju...
👉 Dah tak payah nak fikir susah benor nak menyusu...
.
Mommy ambik je dari dalam bakul tu, terus je sarung, SIAP!!!

Color: Black with peach
Pattern: Geometry

Color: Green
Pattern: Stripes
Add caption


Color: Multi color
Pattern: Abstract


Color: Navy Blue
Pattern: Geometry

Color: Purple
Pattern: Geometry



Material: Bubble printed

- Material TIDAK PERLU GOSOK
- Material yang jatuh dan beralun
- Material tidak melekat pada badan
- Menyusu dengan hanya selak sahaja
- Inner dengan lubang penyusuan di bahagian kiri dan kanan
- Inner dari kain cotton yang lembut dan sejuk
- Mempunyai poket di sisi kanan baju
- Menutupi punggung, tetapi tidak terlalu labuh
- Design lebar di bahagian pinggul/punggung

Sesuai untuk:
- Berjalan-jalan
- Shopping
- Officewear
- Casual wear

Ukuran baju:
Size: Bahu, Dada, Pinggang, Punggung, Labuh Tangan, Labuh Baju
-------------------------------------------------------------------------------------------------
S: 14", 36", 35", 44", 22", 28.5"
M: 15", 38", 37", 46", 22", 29.5"
L: 16", 41", 39", 48", 22.5", 31",
XL:16.5", 43", 41", 50", 22.5", 32"

**Material tidak memeri/stretchable dan tidak melekat
***Ukuran mungkin berbeza +-1 inci dari ukuran yang diberikan

RM79
+ RM7 Poslaju Semenanjung

==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com
Post a Comment