23 November 2016

Nursing Tshirt Plain :: SALE ::

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================

Basic Nursing Tshirt ArRaudhah Moms terbaru!
BASIC Nursing T-Shirt ni sesuai untuk siapa?
.
Untuk mama yang...
🍅 Suka keluar weekend pakai tshirt casual je
🍅 Nak sentiasa nampak muda
🍅 Suka pakai tshirt sebab x yah gosok beria mcm pakai baju satin!
🍅 Suka pakai matching dengan tshirt suami yang warna sama tu!
🍅 Suka menyusu sambil pakai SSC (berbabywearing)
🍅 Suka simple tapi mudah menyusu
.
Kenapa baju ni kena beli?
👉 Sebab kain tshirt yang tebal
👉 Kain tidak melekat
👉 Kain tidak jarang
👉 Menyusu selak je. Tak susah2 bukak zip atau bukak butang
👉 Senang nak matching dengan apa2 seluar, apa2 skirt
👉 Senang nak matching dengan tudung plain ataupun tudung corak
.
-----
Ada 6 warna semuanya.
BASIC Nursing T-Shirt ni harganya adalah RM65.
Tapi ada PROMO untuk 1st batch ni....
Stock terhad tau ;)


Black

Blue

Green

Purple

Royal Blue

Soft Grey
 Material : cotton (not stretchable)


Harga Promo :RM59.00 
Harga asal : RM65.00
Poslaju RM7 Semenanjung
- Material tshirt yang tidak nipis
- Tidak mudah melekap pada badan
- Menyusu dengan hanya selak sahaja
- Inner dengan bukaan menyusu di bahagian kiri dan kanan baju
- Tanpa butang, tanpa zip
- Mempunyai poket di sisi kanan baju
- Longgar dan labuh (menutup punggung, atas dari lutut)


Measurement:
Saiz: Bahu, Dada, Pinggang, Punggung, Labuh Tangan, Labuh Baju
S: 15", 36", 35", 40", 23", 33"
M: 15", 38", 37", 42", 23", 33"
L: 16", 40", 39", 44", 23", 34
XL: 17", 42", 41", 46", 23", 34"
XXL: 18", 44", 43", 48", 23", 34"

 ==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com
Post a Comment