10 February 2010

Cloth 'd' Nz Giveaway - Update


Sebagai mempromosi blogshop ni (cakap terang2 tu..ekeke) Nik Ha nak jemput pengunjung2 join giveaway ni. Meh tgk syarat2 yg mudah amat nih:

Sape2 yg ada blog boleh buat n3 promosi di blog dgn tajuk ClothdNz Giveaway. Copy gambar di atas dan link ke
http://clothdnz.blogspot.com/.

Pastikan sticky hingga due giveaway ni 9 Februari 2010

@ promote Clothdnz di Facebook dgn tajuk ClothdNz Giveaway.Jgn lupa sertakan gambar di atas dan link ke
http://clothdnz.blogspot.com/

@ promote Clothdnz di forum2 yg anda join dgn signature ClothdNz Giveaway dan link ke
http://clothdnz.blogspot.com/

@ email rakan2 anda dgn tajuk ClothdNz Giveaway & cc ke nikhabiz@gmail .com.

Ingat ye rakan2 yg anda kenal shj tau!

Jgn email kat org yg tak dikenali tanpa minta ijin nanti mengganggu keharmonian inbox mereka

Kawan2 buleh buat salah satu shj cara2 promosi di ats. Kalau buat semua pun takpe tp no.cabutan 1 shj ;)
Lastly sila tinggal komen di sini beserta link n3 blog @ fb @ forum @ email

Jom pakat join ;)

Hadiahnya akan ditentukan secara cabutan bertuah oleh puan punyer blogshop ni ;)

Baucer RM30, RM20 & RM10*
* bagi pembelian Batik Crepe Digital secara tunai sahaja
Baucer sah sehingga 9 Mac 2010

Peserta:
Sharina (surprise gift ;))
Raflessia07
Inahasan
Ummie_mirahaziq
Syakila
Inasepi
Zai Kulim
Ogy
Juniza
LisaVsKhusairi
Taufidris
Ayu Idris
Nurul + Nordin
Iena Eliena
Jom makan
Em's Family

Terima kasih seikhlas hati krn sudi
memeriahkan giveaway ni ya :)
Giveaway ni dah tamat dgn rasminya. Terima kasih sekali lagi kpd 16 org kwn baru yg sudi join ya. Nik Ha akan umumkan keputusannya tidak lama lg. Cabutan baru sahaja dibuat dan 3 peserta bertuah telah diketahui. Tunggu Nik Ha announce ya! ;) Nak kena upload gamba dulu :) ~ (10 Feb. 2010, 10mlm)
Post a Comment