31 December 2016

TEMPAHAN ABAYA MENYUSU

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================


  
KEISTIMEWAAN JUBAH ABAYA SIFU
  1. Pilihan saiz dari XS- 10XL
  2. Warna untuk mix & match sehingga 33 warna.
  3. Ada 3 PILIHAN bukaan depan untuk Ibu Menyusu
  4.  Boleh request labuh secara PERCUMA
  5. Kain Sakura Silk yang berkualiti (tak panas, Sejuk, Jatuh cantik dan tak melekap pada badan)
  6. Design Patuh Syariah.
  7. Variasi pilihan design LENGAN
  8. Design terkini dan trendy (Tak lekang dek masa).
  9. Tiada isu bahu jatuh kerana design adalah cutting DOLMAN
  10. Jubah kembang seperti puteri (80” / 120” )
  11. Variasi pilihan DESIGN yang ada
  12. Kain tak perlu sgt digosok sebab fabrik sakura silk bertekstur yg membuatkan ia sukar renyuk
  13. Ada POKET kanan
  14. Design yang boleh disesuaikan mengikut FIGURE pemakai utk memberi ilusi kurus, tinggi & ramping
  15. Design SOLAT COMPLIANCE.
  16. Pilihan design sedia ada memenuhi keperluan harian, utk kerjaya & pelbagai majlis.
  17. Jubahnya berbaloi untuk dimiliki dan diperakui antara yang TERKEMAS & TERBAIK dan disiapkan dalam tempoh yang dijanjikan.
  18. Abaya sifu sesuai untuk semua peringkat umur awal remaja -- warga emas.
  19. Kombinasi potongan dolman dengan empire atau potongan dolman dengan princess memberi lebih keselesaan kepada pemakai.
  20. Design cutting dolman abaya sifu adalah design evergreen.




==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 atau email nikhabiz@gmail.com

05 December 2016

Ironless nursing top RAZIA

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================
BOSAN dengan blouse menyusu plain?
Kami datangkan corak abstrak dan yang lebih penting IRONLESS 👍

BLOUSE MENYUSU IRONLESS LIMITED EDITION!!!
---------------------------------------------------------------------------
Mama nak blouse menyusu yang tak payah gosok untuk pi jalan2 kan....
.
Nahhhh.... latest release kami yang cun melecun ni.... RAZIA
Ada 5 corak semuanya...

Klik untuk paparan lebih jelas

👉 Lepas ni, dah tak payah fikir tak boleh nak melawa bila ada anak kecik...
👉 Dah tak payah fikir banyak kali bila nak keluar jalan2....
👉 Dah tak payah nak fikir pasal kena gosok baju...
👉 Dah tak payah nak fikir susah benor nak menyusu...
.
Mommy ambik je dari dalam bakul tu, terus je sarung, SIAP!!!

Color: Black with peach
Pattern: Geometry

Color: Green
Pattern: Stripes
Add caption


Color: Multi color
Pattern: Abstract


Color: Navy Blue
Pattern: Geometry

Color: Purple
Pattern: Geometry



Material: Bubble printed

- Material TIDAK PERLU GOSOK
- Material yang jatuh dan beralun
- Material tidak melekat pada badan
- Menyusu dengan hanya selak sahaja
- Inner dengan lubang penyusuan di bahagian kiri dan kanan
- Inner dari kain cotton yang lembut dan sejuk
- Mempunyai poket di sisi kanan baju
- Menutupi punggung, tetapi tidak terlalu labuh
- Design lebar di bahagian pinggul/punggung

Sesuai untuk:
- Berjalan-jalan
- Shopping
- Officewear
- Casual wear

Ukuran baju:
Size: Bahu, Dada, Pinggang, Punggung, Labuh Tangan, Labuh Baju
-------------------------------------------------------------------------------------------------
S: 14", 36", 35", 44", 22", 28.5"
M: 15", 38", 37", 46", 22", 29.5"
L: 16", 41", 39", 48", 22.5", 31",
XL:16.5", 43", 41", 50", 22.5", 32"

**Material tidak memeri/stretchable dan tidak melekat
***Ukuran mungkin berbeza +-1 inci dari ukuran yang diberikan

RM79
+ RM7 Poslaju Semenanjung

==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com

02 December 2016

Blouse menyusu murah :: CLEARANCE SALE ::

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================



MADEEHA NURSING BLOUSE

Klik gambar untuk paparan lebih besar

Purple blue black abstract - Saiz S sahaja

Black & red floral - Saiz XS sahaja

Purple pink roses - Saiz S sahaja
Material: Moss Crepe
Measurement:
XS:
Bahu: 14"
Dada: 35"-36"
Pinggang: 35"-36"
Labuh Tangan: 22.5"
Punggung: 41"-42"
Labuh baju: 32"
S:
Bahu: 14.5"
Dada: 36"-37"
Pinggang: 36
"-37"
Labuh Tangan: 22.5"
Punggung: 42"-43"
Labuh baju: 33"
M:
Bahu: 15"
Dada: 38"
Pinggang: 38
"
Labuh Tangan: 22.5"-23"
Punggung: 45"-46"
Labuh baju: 34"
L:
Bahu: 16"
Dada: 40"
Pinggang: 40
"
Labuh Tangan: 22.5"-23"
Punggung: 47"-48"
Labuh baju: 35"
XL:
Bahu: 16"
Dada: 42"
Pinggang: 42
"
Labuh Tangan: 23"
Punggung: 50"-51"
Labuh baju: 35"
XXL:
Bahu: 17"
Dada: 44"
Pinggang: 44
"
Labuh Tangan: 23"-23.5"
Punggung: 52"
Labuh baju: 35"

RM50
+ RM7 Poslaju Semenanjung

Harga asal : RM89

==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com

29 November 2016

Mencari jubah menyusu bawah RM100? :: CLEARANCE SALE ::

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================

Klik gambar untuk paparan lebih besar
 
Orange


Turqoise

Red


Material: Cotton Stretchable (Tebal & berat)
Ciri-ciri:
- A cut
- Poket di sisi kanan baju
- Material serap peluh
- Menyusu dengan hanya selak sahaja!
--
Ukuran:
Saiz = Bahu | Dada | Pinggang | Punggung | Labuh Tangan | Labuh Jubah
S = 14" | 36" | 34" | 38" | 23" | 55"
M = 15" | 38" | 36" | 40" | 23" | 55"
L = 15.5" | 40" | 38" | 42" | 23" | 55"
XL = 16" | 42" | 40" | 44" | 23" | 55"
XXL = 17" | 44" | 42" | 46" | 23" | 55"

RM79.00  
Harga asal : RM129.00

==========
 TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com

28 November 2016

Baju Mengandung + Menyusu

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================
 STRIPY MATERNITY & NURSING T-SHIRT

Color: Blue & Off White
Pattern: Small Stripes

Material made of knit cotton (stretchable)

- Material yang sejuk dan menyerap peluh
- Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
- Material memeri (stretchable)
- Cutting yang longgar sangat sesuai untuk ibu mengandung
- Menyusu dengan hanya selak sahaja
- Inner dengan bukaan menyusu di bahagian kiri dan kanan baju
- Tanpa butang, tanpa zip
.
Measurement:
Size: Bahu, Dada, Pinggang, Punggung, Labuh Tangan, Labuh Baju
S: 14", 36", -", 44", 22", 31"
M: 15" 38", -,46", 22", 31"
L: 16", 40", -, 48", 22", 32"
XL" 17", 42", -, 50", 22", 32"
Material dari cotton stretchable.

RM69
+ RM7 Poslaju Semenanjung



Material made of single jersey cotton (less stretchable)
Color: Dark Grey & Sofy Grey
Pattern: Big Stripes

- Material yang sejuk dan menyerap peluh
- Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
- Tidak mudah melekap pada badan
- Cutting yang longgar sangat sesuai untuk ibu mengandung
- Menyusu dengan hanya selak sahaja
- Inner dengan bukaan menyusu di bahagian kiri dan kanan baju
- Tanpa butang, tanpa zip

.
Measurement:
Size: Bahu, Dada, Pinggang, Punggung, Labuh Tangan, Labuh Baju
S: 14-14.5", 36", -, 46", 22.5", 31"
M: 15-15.5", 38", -, 48", 23", 32"
L: 16-16.5", 42", -, 50", 23", 32"
XL (Up to XXL): 17", 44", -, 52", 23", 32"

Material jenis kurang memeri (less stretchable)
 
RM69
+ RM7 Poslaju Semenanjung
==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau email nikhabiz@gmail.com