06 March 2016

::DITUTUP:: Tawaran Agen Dropship Abaya Menyusu

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
 =====================================

TAWARAN AGEN DROPSHIP TELAH DITUTUP


  Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 
atau 
email nikhabiz@gmail.com


Terma & Syarat Agen Dropship Abaya SiFu

- Warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas.

- Dropship yang berdaftar secara automatik akan menjadi agen dropship tudung labuh tanpa sebarang bayaran yuran tambahan.

- Komisyen bergantung kepada jenis tudung @ produk. Komisyen bermula RM10 (minimum) sehingga RM30 (maksimum). 

- Sebarang kerosakan @ masalah pada produk, customer dropship boleh menghantar produk tersebut ke pihak kami. 

- Terma dan syarat ini tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah TANPA notis pada bila-bila masa mengikut keperluan dan kepentingan agen dengan budi bicara pihak syarikat.

- TIADA syarat minimum jualan setiap bulan. Jika anda tidak aktif membuat jualan selama 6 Bulan, keahlian anda dibekukan & perlu nyatakan alasan  kenapa anda tidak aktif.

- Yuran dropship adalah sebanyak RM80.  Yuran ini adalah paling MAHAL di pasaran kerana: 

  • - SiFu adalah 'Customize Abaya Center'
  • - Jubah Abaya SiFu bukan lambakan stok sebaliknya dijahit mengikut pilihan customer (personal touch). 
  • - Updated Ilmu Bisnes Online (Bernilai Rm1000+ Diberi PERCUMA!)
  • - Komisen Tinggi (sehingga Rm30/helai)
  • - Program Affiliate (Komisyen Agen Cari Agen)
  • - Group Bisnes yang Sangat Supportive
  • - Hadiah Bulanan (Jualan Tertinggi)
  • - Pelbagai Pilihan design menarik untuk 'Mix & Match'

Peringatan: Kouta Agen adalah sangat terhad, mungkin akan ditutup pada bila-bila masa, Jangan lepaskan peluang ini!

Anda serious mahu kaya dan berjaya?
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 
atau 
email nikhabiz@gmail.com butiran berikut:

  • Nama Penuh
  • Nama FB
  • Lokasi
  • No. Telefon
  • E-mail
  • Tarikh Lahir
  • Pekerjaan sekarang
  • Kekerapan online
  • Matlamat perniagaan anda

31 December 2015

:: DITUTUP :: Ubahsuai/Alteration Baju Menyusu

CARA-CARA TEMPAHAN:

1. Whatsapp / Telegram gambar baju yang hendak diubahsuai ke 011-2300 8261
2. Pilih Bukaan Menyusu 1, 2 @ 3.
3. Isi borang di sini --> http://bit.ly/14flQVz
4. Buat bayaran penuh ke no. akaun yang akan diberikan
5. Poskan atau walk in ke alamat yang diberikan (akan diberikan setelah borang diisi).


Bukaan 1 - hadapan beserta alas
RM25

Bukaan 2 - zip kanan & kiri tanpa alas
RM18
Bukaan 3a zip sorok di hadapan tanpa alas
RM15


Bukaan 3b zip sorok hadapan dengan alas RM38


PERTANYAAN:

Whatsapp/Telegram 011-2300 8261
atau
email dengan subjek ALTERATION ke nikhabiz@gmail.com

Lihat baju-baju yang telah kami alter di SINI

19 December 2015

Lace nursing abaya

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================



#sifuyes2015 ⏳17-22 DIS 2015⏳.

Susah nak cari abaya patuh syariah (tak ketat pada dada dan pinggang) plus size untuk majlis istimewa?

Nak desain simple tapi menawan?

Boleh pakai pada apa jua acara. Jimat.
Jadi ibu mestilah pandai berjimat tapi kekal anggun kan.

Kami ada koleksi #sifupradaabaya_clothdnz

Boleh match sendiri warna abaya & lace

Custom labuh sendiri, tak perlu alter kat tukang jahit dah 

Ada poket, nursing friendly

Harga sama je walaupun 10XL!

ORDER? WhatsApp SIFU YES PRADA ke 011-2300 8261 .

#jubahsaizbesar #laceabaya #jubahmenyusuplussize #nursingabaya
Posted by Abaya Mama by Clothdnz


 ==========
TEMPAHAN:
==========
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 atau email nikhabiz@gmail.com

08 November 2015

Nursing Top + Skirt :: SALE ::

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way
=====================================


 RM138 sepasang
Harga asal RM178

💎 Material Moss Crepe
💎 Very minimal ironing needed
💎 Loose cutting! (syariah compliance!)
💎 Menyusu dengan hanya selak sahaja. Tiada zip! Tiada butang!
 
Boleh juga dibeli berasingan
Blouse RM69
Skirt RM69


Harga asal RM89



                  Skirt R5045 sold out 

Ukuran saiz:
Blouse
XS:
Bahu: 14"
Dada: 35"-36"
Pinggang: 35"-36"
Labuh Tangan: 22.5"
Punggung: 41"-42"
Labuh baju: 32"
S:
Bahu: 14.5"
Dada: 36"-37"
Pinggang: 36
"-37"
Labuh Tangan: 22.5"
Punggung: 42"-43"
Labuh baju: 33"
M:
Bahu: 15"
Dada: 38"
Pinggang: 38
"
Labuh Tangan: 22.5"-23"
Punggung: 45"-46"
Labuh baju: 34"
L:
Bahu: 16"
Dada: 40"
Pinggang: 40
"
Labuh Tangan: 22.5"-23"
Punggung: 47"-48"
Labuh baju: 35"
XL:
Bahu: 16"
Dada: 42"
Pinggang: 42
"
Labuh Tangan: 23"
Punggung: 50"-51"
Labuh baju: 35"
XXL:
Bahu: 17"
Dada: 44"
Pinggang: 44
"
Labuh Tangan: 23"-23.5"
Punggung: 52"
Labuh baju: 35"

Skirt

Free size (sesuai untuk M-XXL)
Pinggang: 28"-38"
Punggung: 39"
Labuh: 39"-40"


========== 
TEMPAHAN: 
========== 
Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 
atau email nikhabiz@gmail.com

24 October 2015

Nursing T Shirt Muslimah :: SALE ::

ClothDNZ ~ Nursing Beautifully in Muslimah Way =====================================

SALE sehingga 25 OKTOBER
RM50.00 RM65.00





========== 
TEMPAHAN: 
========== 

Whatsapp/Telegram 011-2300 8261 
atau email nikhabiz@gmail.com